Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Shengjin)710/21 - Shengjin

  • APART 09. 2+1 KT-4. TANUSHA.

For Sale NA 

Shitet Banesa ne Shengjin,te Tanushaj..

Banesa ka 85.5 m2 K.4,

Eshte ne vend te mire banimi.

Pamje te mire dhe e gatshme per banim

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

 

Property Map