Property Details

Ringa (Shitet Banesa te Brand Invest)738/22 - Ferizaj

  • Banesa te Brand 147.75 m2 K.11 Perparim Topalli

For Sale NA 

Shitet Banesa te Brand Invest,Rr.Reqakut.

Banesa ka 147,75 m2 K.XI,

Ne Ndertim e siper,

Me dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

 

Property Map