Property Details

Ringa (Shitet Banesa te EB-Invest)697/21 - Ferizaj

  • 2
  • 1
  • 2
  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Shitet Banesa te EB-invest ne Lagje te Re,Rr.Tirana,

Banesa eshte ne Lam-II,Kati 4 60.18 m2.

Mbrenda muajit Korrik 2021 e gatshme per banim

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map