Property Details

Ringa (Shitet Banesa te Global Invest)699/21 - Ferizaj

  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Shitet Banesa te Global Invest,Mbrapa St,Autobusav.

Banesa ka 87 m2 K,8,
Ka pamje te mire dhe eshte e gatshme per banim
Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map