Property Details

Ringa (Shitet Banesa te Swiss Invest)552/19 - Ferizaj

For Sale NA 

Shitet Banesa ne Rr.Dimitrije Tudocevic,
Te Swiss Invest C3..
Banesa ka 89.7 m2 K.7.
Banesa eshte e gatshme per banim ne Dhjetor 2019.
Banesa ka pamje nga rruga kryesore..
Banesa ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map