Property Details

Ringa (Shitet Farma te Bregu i Zi)316/21

  • 8
  • 2
  • 7
  • 4

For Sale NA 

Shitet Farma ne Bregun e Zi,me 1 Hektar Toke.

Ka-Shtepi me 380 m2,

Farma 400 m2,

Shtepi me 80 m2,

Farma ka mbi 1700 Trupa te pemeve te ndryshme,Molla,Kumbull,Dardhe,Qershi.

Ka-vend per 6 biznese te ndryshme dhe,

Rruga deri tek Farma e asfaltuar,super pamje,

Njeashtu ka shume lloje te shpezeve.

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map