Property Details

Ringa (Shitet Lokali ne Qender te Qytetit)149/19 - Ferizaj

  • 11
  • 61
  • -101
  • 333
  • 444
  • 2222
  • 5151
  • 1111121
  • 1515151
  • 51515151

For Sale NA 

Shitet Lokali ne Qender te Qytetit-Rr.Deshmoret e Kombit,Rrugica Zahir Pajaziti:

Lokali gjendet tek vendi i quajtur ish-Tortolino..

Lokali ka Siperfaqe Komplet,

Bodrum-120 m2.

Perdhesa-162 m2.

Kati i Pare-162 m2.

Lokali ipet dhe me qera komplet.

Lokali ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map