Property Details

Ringa (Shitet Lokali Perball St,Policor)153/20 - Ferizaj

  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6

For Sale NA 

Shitet Lokali Perball St,Policor ne Ferizaj,me 68 m2..

Lokali Ka Hapesir te mjaftueshme dhe ka dy Hyrje,

Lokali eshte rreth rruges kryesore dhe ka prespektive te mire.

Ka Dokumentacion te rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
Email:ringa1@live.de
WEB PAGE: www.ringaks.com
FAN PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues:
+383 (0) 45 606 103
+383 (0) 49 605 103
Kosovë,Ferizaj

Property Map