Property Details

Ringa (Shitet Objekti mbrapa Motrav Binjake)147/19 - Ferizaj

  • 1
  • 33
  • 55
  • 65
  • 444
  • 2222222222
  • viber_image_2019-09-04_11-40-56

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Objekti ne Hyrje te Prishtines,Saktesisht  Mbrapa Motrav Binjake,Magj Fr,Pr.
Objekti ka 10 Ari te Rrethuara..
Objekti eshte i gatshem per lloje te ndryshme te puneve.
Objekti eshte afer BK OBJECT..
Objekti ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map