Property Details

Ringa (Shitet Restorant Adriatiku) 154 - Ferizaj

  • 64af173f-0051-491e-b5dd-934ec375f42e
  • b175a4cc-1662-4907-9f8e-a269df7ef926
  • 04c21d72-a0b7-4855-8bb6-989428c48e8c
  • 721a5c9a-8ecc-4b86-bcca-4d776b4827b4

For Sale NA - Villa
10 Bedrooms10 Bathrooms10 Garages  Add to Favorites Print

Ringa (Shitet Restorant Adriatiku) 154
Objekti/Restoranti gjendet Ne Magj.Ferizaj Kaqanik.
Objekti ka sall dasmash + 78 ari +650 m2.
Objekti ka 14 dhoma 1 apartament +kuzhine.
Objekti Ka dokumentacion te rregullt dhe pronar Shqiptar.
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: www.facebook.com/AgjensioniRinga
Shitjen e mundson Agjencioni Ringa
Nr kontaktues: 045 606 103

Property Map

Similar Properties