Property Details

Ringa (Shitet Shtepia ne Panorama Residence)356/21 - Ferizaj

  • iioo
  • 1
  • 2
  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Shitet Shtepia ne Panorama Residence ne Ferizaj,

Shtepia eshte Tipi-3,

Shtepia ka 246.5 m2,Ka Pamje shume te mire komplet ka  4.23 ari oborr.

-Eshte ne Perfundim e siper,Perfundon brenda viti 2021.

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

📩Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

📲 +383 (0) 45 606 103

📲 +383 (0) 49 605 103

📍🇽🇰Kosovë,Ferizaj

 

 

Property Map