Property Details

Ringa (Shitet Shtepia ne Panorama Residence)364/21

  • Foto Kryesore
  • 111
  • 2
  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Shitet Shtepia ne Lagjen Panorama Residence,

Shtepia eshte ne pozicion te mire,

Tipi V,181,2 m2,pamje perfekte..

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map