Property Details

Ringa (Shitet Shtepia ne Rr.Astrit Bytyqi)349/20 - Ferizaj

  • 22
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

For Sale NA 

Shitet Shtepia ne Rr.Astrit Bytyqi ‘Lagje te Re’ me 7 ari oborr,

Shtepia gjendet ne nje vend te mire banimi dhe ka pamje shume te mire.

Shtepia eshte me infrastrukture te rregullt…

Ka Dokumentacion te rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
Email:ringa1@live.de
WEB PAGE: www.ringaks.com
FAN PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues:
+383 (0) 45 606 103
+383 (0) 49 605 103
Kosovë,Ferizaj

Property Map