Property Details

Ringa (Shitet Shtepia ne Rr,Marije Kraja)372/22

  • 11
  • 4
  • 3
  • 2
  • 6

For Sale NA 

Shitet Shtepia ne Rrugen,Astrit Bytyqi rrugica Marije Kraja dalje dhe ne Kadri Zeka.

Shtepia eshte e re dhe ka 2 ari truall.

Ka pamje shume te mire.

Infrastrukture te rregullt rreth rruges.

Me dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

 

Property Map