Property Details

Ringa (Shitet Shtepia ne Rr,Naim Beka)336/19 (Cmimi 85,000 mije euro) - Ferizaj

  • 9
  • viber_image_2019-10-09_10-36-06
  • 67890-
  • viber_image_2019-10-09_10-36-01
  • 900

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Shtepia ne Rr.Naim Beka (Rr.Gjergj Fishta):
Shtepia ka 2.87 ari Oborr,dhe gjendet ne nje vend shume te mire per banim.
Shtepia ka 2,5 Kate dhe eshte e mobiluar.
Shtepia eshte e banueshme per moment.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map

Similar Properties