Property Details

Ringa (Shitet Shtepia ne Rr,Naim Beka)360/21 - Ferizaj

  • 1
  • foto 1
  • 3
  • 4

For Sale NA 

Shitet Shtepia ne Rr,Naim Beka Rrugica Elbasani.

Shtepia ka 3 Kate Banimi,48 ari Oborr,Super vend.

Ka Infrastrukture te Rregullt.

Eshte e Gatshme per Banim.

Shtepia ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map