Property Details

Ringa (Shitet Toka 7 ari ne Lloshkobare)244/18 - Ferizaj

  • Lloshkobare me 8.20 ari

For Sale NA 

Shitet Toka ne Lloshkobare me 7  ari.
Toka eshte rreth rruges Kryesore Ferizaj-Shtime.
Toka ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
Email:ringa1@live.de
WEB PAGE: www.ringaks.com
FAN PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues:
+383 (0) 45 606 103
+383 (0) 49 605 103
Kosovë,Ferizaj

Property Map