Property Details

Ringa (Shitet Toka afer Ring Mall)337/22 - Ferizaj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 44

For Sale NA 

Shitet Toka afer Ring Mall,

Toka eshte e ndare ne parcela prej,

12,35 ari,

4.02 ari,

4,60 ari,

Gjendet ne nje pozicion perfekt banimi.

Me dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map