Property Details

Ringa (Shitet Toka mbrapa Fabrikes se Bukes)317/21

  • 2
  • 3
  • 1
  • 4
  • 111

For Sale NA 

Shitet Toka ne  Talinovc,mbrapa Fabrikes se Bukes,

Toka ka 11 Ari dhe eshte ne nje vend shume te mire banimi.

Toka ka infrastrukture te rregullt.

Eshte ne nje lagje private.

Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map