Property Details

Ringa (Shitet Toka Ne Autostraden Tirane-Durres)279/19 - Ferizaj

  • 2

  NA 

Ringa (Shitet Toka Ne Autostraden Tirane-Durres ne Dalje te Mamiasit)279/19

Toka ka gjithsej 4.40 Hektar toke e cila gjendet rreth rruges Kryesore.

Toka eshte ne Zone Industriale.

Toka ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map