Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Bibaj me 37 Ari)334/22

  • toka bibaj
  • 222
  • 333
  • 444
  • toka biba 1
  • 555
  • 666

For Sale NA 

Shitet Toka ne Bibaj me 37 ari,

-Gjendet rreth rruges kryesore,

Toka eshte me dy hyrje.

Me Infrastrukture te Rregullt.

-Vend shume i mire per Biznes,

Me dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

 

Property Map