Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Cagllavice)339/22 - Prishtine

  • 1111
  • 1
  • 4
  • 22

For Sale NA 

Shitet Toka ne Cagllavice,mbrapa Spitalit Otrila.

Toka ka 5.50 ari,ne Proces te infrastruktures.

Vend shume i mire.

Me dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.
Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa
Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103
Property Map