Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Doganaj)260/19 Qmimi(11.000 mije euro ari) - Ferizaj

  • 2121
  • 41414
  • 111111111111111111
  • 55555555555555555

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Toka ne Doganaj-Rruges Gremes..
Toka ka 22.50 ari te kompletuara..
Toka ne fillim eshte 11m dhe mbrenda zgjerohet..
Toka ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Ndermjetsues:Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: www.facebook.com/Agjensioni Ringa Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: 045 606 103.

Property Map

Similar Properties