Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Firaje)320/21

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

For Sale NA 

Shitet Toka ne Firaje,Rruges kryesore per Brezovice.

Toka gjendet te Ura e Hekurit ne vend shum te mire,rreth rruges kryesore.

Toka posedon 40 ari dhe ka 2 Burime te ujit.

Ka Infrastrukture te rregullt.

Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map