Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Fsh.Vjeter me 1Hektar e 11 Ari)284/19 - Ferizaj

  • 1
  • 2
  • 444
  • 555
  • 1313
  • vizitkarta zyre e re

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Toka ne Fshat te Vjeter me 1 Hektar e 11 Ari:
Toka eshte Perball Panorama Residenc:
Toka ndahet nga 40 ari.
Toka Ka Pamje shume te mire,dhe vend i mire per Biznes.
Toka ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map

Similar Properties