Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Lagje te Re)282/19 - Ferizaj

  • 21
  • 2112
  • 3333
  • 4141
  • 12121

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Toka ne Lagje te Re-Sherif Frangu,Vellezerit Ferizi.

Toka Ka 5.7 ari dhe eshte e rrethekuar komplet.

Toka ka dalje ne Shume Rruge te Ndryshme.
Toka eshte e destinuar mes dy rrugeve.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

 

Property Map