Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Lloshkobare)329/21 - Ferizaj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

For Sale NA 

Shitet Toka ne Lloshkobare me 27 ari,

Toka gjendet ne nje pozicion te mire,infrastrukture te rregullt.

-Afer Salles se Dasmav “ELEGANTI”.

Toka ka 100 m nga rruga kryesore.

Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map