Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Miradi-Fush-Kosove)283/19 - Ferizaj

 • viber_image_2019-10-07_13-11-45
 • viber_image_2019-10-07_13-11-47
 • viber_image_2019-10-07_13-11-52
 • viber_image_2019-10-07_13-11-53
 • viber_image_2019-10-07_13-11-56
 • viber_image_2019-10-07_13-11-58
 • viber_image_2019-10-07_13-11-59
 • viber_image_2019-10-07_13-12-03
 • viber_image_2019-10-07_13-12-04
 • viber_image_2019-10-07_13-12-05
 • viber_image_2019-10-07_13-12-15
 • viber_image_2019-10-07_13-12-18

For Sale NA 

Shitet Toka ne Fushe Kosove-Miradi,me 2 Hektar e 36 Ari.

Toka ka Infrastrukture te rregullt,Ka nje Objekt,asfallt,Ka Shtepi te Ndertuara,Depo,Peshore,Zyre te Rregulluara.

Toka eshte e rrethekuar e gjitha me Muri.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map