Property Details

Ringa (Shitet Pemishtja ne Mirash me 4.4Hek)278/19 - Ferizaj

  • 1 mal
  • 2 mal
  • 3 mal
  • 4 mal
  • 5 mal
  • 6
  • 7
  • 9

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Vikendica me 4.4 Hektar Pemishte (Lajthi) ne Mirash,ku eshte e gjitha e punuar me lejthia.

Toka ka Shtepin ne Fillim e cila sheh te gjith pamjen e tokes,ku ka mbi 2800 trupa lejthi.

Shtepia Ka qendren Vrojtuese,dhe te gjithe infrastrukturen e rregullt.

Shtepia & toka kane shume Specifika te Cilat mund ti shohim dhe Drejtperdrejt.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map

Similar Properties