Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Muhovc me 24.5 Ari)303/20 - Ferizaj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 55
  • 66
  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Shitet Toka ne Muhovc me 24.5 Ari,

Rruga nga Magjistralja Kryesore Ferizaj,Prishtine,

Toka ka Infrastrukture te rregullt dhe eshte ne vend te mire Banim dhe Veprimtari,

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
📩 Email:ringa1@live.de
🌐WEB PAGE: www.ringaks.com
🌐FAN PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues:
📲 +383 (0) 45 606 103
📲 +383 (0) 49 605 103
🇽🇰Kosovë,Ferizaj🇽🇰

Property Map