Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Prelez)323/21 - Ferizaj

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

For Sale NA 

Shitet Toka ne Rr,Muhovc-Prelez 100 metra nga rruga kryesore,

Toka ka 97.5 ari dhe eshte ne nje pozicion shume te mire.

Toka ndahet ne parcela 10,15 ari te ndryshme.

Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map