Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Prelez)338/22 - Ferizaj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 279660235_1008514839792655_1403604933248684884_n

For Sale NA 
Shitet Toka ne Prelez,Me 60 Ari
Toka ka 66m rreth rruges kryesore,
Hapesire te mire,
Toke perfekte!
Me dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.
Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa
Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103
Property Map