Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Prishtine)319/21 - Prishtine

  • Toka ne Germi 38 ari

For Sale NA 

Shitet Toka ne Prishtine,Germi

Toka ka 38 ari dhe eshte 1200 metra nga rampa kryesore.

Toka gjendet ne vend shume te mire.

Ka infrastrukture te rregullt.

Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map