Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Rr.28 Nentori)264/19 - Ferizaj

  • 2121
  • 313131
  • 11111111111
  • 41414141

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Toka ne Rr.28 Nentori dhe Rr.Fatmir Kerqeli..

Toka ka 38.02 ari te Kompletuara.Toka ka Dalje ne 3 Rruge.
Toka Ka Hyrjen Nga Rruge te Ndryshme.
Toka eshte 30 metra nga Magj,Ferizaj-Prishtine.
Toka eshte e pershtatshme per vendbanim dhe per ndonje kompani etj….
Toka ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

WEB: www.ringaks.com

Email: ringa1@live.de

FAN PAGE: www.facebook.com/Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa Nr kontaktues: 045 606 103

Property Map

Similar Properties