Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Rr.Naim Beka)276/19 - Ferizaj

  • 12
  • 333333333333
  • 444
  • 1313
  • 555
  • 222222222222

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Toka ne Rr.Naim Beka Rrugica(Mulla Idriz Gjilani) Perkatesisht te Ura Dudit:

Toka ka 4.50 ari dhe eshte ne nje vend te mire per banim.

Toka ka dhe nje shtepi te vjeter por qe duhet Renovuar.

Toka ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Për më shumë informata mund të na kontaktoni në:
+383 (0) 45/ 606-103
+383 (0) 49/ 605-103
(Ndermjetsues i Autorizuar)
Me respekt:
Agjensioni i Patundshmëris “RINGA”
Ferizaj/Kosovë
www.ringaks.com
ringa1@live.de

Property Map