Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Sojev)264/19 - Ferizaj

  • 323131
  • 414141
  • 919191
  • 5151515
  • 11111111

For Sale NA 

Shitet Toka ne Sojev rreth Rruges Kryesore..
Toka ka 63.5 Ari dhe eshte 18 metra rreth rruges kryesore.
Toka eshte afer Rest.Natyral.
Toka ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

WEB: www.ringaks.com

Email: ringa1@live.de

FAN PAGE: www.facebook.com/Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa Nr kontaktues: 045 606 103

Property Map

Similar Properties