Property Details

Ringa (Shitet Toka ne Talinovc te Muhaxherve)305/20 - Ferizaj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

For Sale NA 

Shitet Toka ne Talinovc te Muhaxherve,me 20 Ari.

Toka eshte ne vend te mire per veprimtari dhe rreth rruges se re Kryesore,Talinovc-Bibaj.

Toka eshte rreth rruges.

Ka Dokumentacion te rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
Email:ringa1@live.de
WEB PAGE: www.ringaks.com
FAN PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues:
+383 (0) 45 606 103
+383 (0) 49 605 103
Kosovë,Ferizaj

Property Map