Property Details

Ringa (Shitet Villa ne Jezerc)357/21 - Ferizaj

  • foto kryesore
  • 1
  • 4
  • 3
  • 7
  • 6
  • 8

For Sale NA 

Shitet Villa ne Jezerc me 4.60 ari,

Villa eshte ne Lagjen e Uksmajlve dhe ka Pamje Fantastike eshte Komplet e Mobiluar.

Villa eshte ne vend shume te mire dhe ka instalimet e modeleve te reja.

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

📩Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

📲 +383 (0) 45 606 103

📲 +383 (0) 49 605 103

📍🇽🇰Kosovë,Ferizaj

 

Property Map