Property Details

Ringa (Urgjent Shitet Banesa ne Lagjen e Re Te Sn-a)549/19 - Ferizaj

  • viber_image_2019-09-30_19-08-33
  • viber_image_2019-09-30_19-08-31
  • viber_image_2019-09-30_19-08-30
  • w21
  • viber_image_2019-09-30_19-08-34

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Banesa ne Lagjen e Re te Sn-a,me 58 m2 ne Katin-0 Perdhese,

Banesa eshte ne Rr.Halim Spahiu.

Banesa eshte mobiluar komplet.

Banesa ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map

Similar Properties