Property Details

Ringa(Shiten 3 Lokale ne Ferizaj )98/16(Qmimi 2000mije euro per m2) - Ferizaj

  • 12
  • 11
  • 9
  • 8
  • 6
  • 1

For Sale NA - Lokale

Shiten 3 lokale.
Lokali 1 gjindet ne Rr.At Nikprelaj me 800m2 + 150m2 garazhd.
Lokali 2 gjindet ne Lagjen e Re te objekti i Fitores me 120m2.
Lokali 3 gjindet ne Rr.!2 Qershori te Ingjinieringu me 35m2.
Me dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: www.facebook.com/AgjensioniRinga
Shitjen e mundson Agjencioni Ringa
Nr kontaktues: 045 606 103

Property Map