Property Details

Ringa (Shitet Plantacioni 8.5 Hektar)278/19 - Ferizaj

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 22
 • 66
 • 3131
 • 66666
 • 111111
 • 313131
 • 5555555555
 • 121
 • 12
 • bujari

For Sale NA 

Ringa (Shitet Plantacioni 8.5 Hektar ne Babush):

Plantacioni Posedon:

Shtepi-240 m2..
Depo per peme-240m2 x 6m lartesi..
Depo per mjete pune 36 m2.
Zyre 25m2..
Pemishtja posedon sistem kunder Bresherit..
Rezervuar per Ujitje mbi (1 Milion litra Uje)
Park (Gjelbrim,Verande…) Mbi 700m2
Parking 800m2 e gjitha e shtruar me Kocka.
Rruge 2700 m2 e gjitha e shtruar me Kocka.
Makineri Komplet qka i nevojitet plantacionit
Infrastruktur komplete ne pemishte
60 Koshere Blete.
600 M-Gjatsi qasje ne rrugen kryesore.
600 M-Gjatsi qasje ne lume.

E gjithe pamja nga Autostrada
Vendi eshte i pershtateshen per afarizem te ndryshem.

Plantacioni  ka shume Specifika te Cilat mund ti shohim dhe Drejtperdrejt.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map

Similar Properties