Properties Listing

Properties Listing in Simple Layout

Listing

Sort By:  

Ringa (Për shitje Toka në Ferizaj)385/24

Ringa (Për shitje Toka në Ferizaj)385/24
For Sale
NA

Shitet Toka në Ferizaj zona kadastrale Lloshkobare. Posedon 25.20 ari,50m nga rruga kryesore. Qasje të mira, -Infrastrukturen e rregullt. Dokumentacion të rregullt, Ndërmjetësues të Autorizuar, +38345606103 +38349605103 Web;www.ringaks.com Email;ringa1@live.de…

More Details

Ringa (Për shitje super Shtëpia)406/24

Ringa (Për shitje super Shtëpia)406/24
For Sale
NA

Shitet Shtëpia në Ferizaj rr,Rugova; Posedon 8.16 ari parcele 370 m² banim; -K.I,Sallon Kuzhine,3 dhoma gjumi,3 banjo, 2 terasa,depo,2 garazhda, -Kati.II,3 dhoma gjumi,banjo. -E mobiluar Komplet! -Infrastrukturen e rregullt. Dokumentacion…

More Details

Ringa (Për shitje Toka në Brezovicë)384/24

Ringa (Për shitje Toka në Brezovicë)384/24
For Sale
NA

Shitet Toka ne Brezovicë në super vend. Posedon 3 Ari dhe gjendet mbi rest,Apollonia me infrastrukture te rregullt. -Pamje shumë të mire. Dokumentacion të rregullt,fletë poseduese. Ndërmjetësues të Autorizuar, +38345606103…

More Details