Property Details

Ringa (Lokal për shitje në rr,12 Qershori)172/24 - Ferizaj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

For Sale NA
Shitet Lokali me sipërfaqe 67m² dhe 18m² terase shfrytëzuese.
I Lëshuar me qera,Kontrate Afatgjate +4 vite.
Gjendet në rr,12 Qershori afer sheshit kryesor.
Dokumentacion të rregullt,
🤝Ndërmjetësues të Autorizuar,
📲+38345606103
📲+38349605103
📩Email;ringa1@live.de
📍🇽🇰Ferizaj,Kosovë
Property Map