Property Details

Ringa (Shiten Banesat ne Ferizaj)703/21 - Ferizaj

  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Banesa te Lz Invest me 87,50 m2 K,VI,

Banesa te Dream Palace me 87,30 m2 K,IV,te objekti i ri afer Bifurkacionit.

Banesat kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map